Εικαστικός και Αθλητικός Διαγωνισμός ~ 7/4/2013


bannerΗ Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σας προσκαλεί στον εικαστικό και αθλητικό διαγωνισμό που διοργανώνει στα πλαίσια του προγράμματος «Ταξίδι στο χθες με τα μάτια του σήμερα», στο 1ο Γυμνάσιο Σπάτων, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, στις 10:00.

Με σκοπό την ανάδειξη ιστορικών μνημείων και σημείων ενδιαφέροντος του τόπου μας, τα παιδιά των ομάδων των Τοπικών Τμημάτων Κερατέας, Κορωπίου, Νέας Μάκρης, Παιανίας, Ραφήνας και Σπάτων παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στις κατηγορίες αφίσας, ταχυδρομικής κάρτας, ενημερωτικού έντυπου και video-spot. Η έκθεση των έργων θα λειτουργήσει από τις 10:00π.μ. ως τις 14:00μ.μ.

Παράλληλα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου θα διεξαχθούν αρματοδρομίες με αυτοσχέδια άρματα που έχουν κατασκευάσει τα παιδιά του Κλάδου Οδηγών. Θα ακολουθήσει απονομή των βραβείων του εικαστικού και του αθλητικού διαγωνισμού. Οι νικητές όλων των κατηγοριών θα λάβουν μέρος στους τελικούς του πανελλήνιου διαγωνισμού που θα διεξαχθούν στην Αθήνα!

Ελάτε να περιηγηθείτε στην έκθεση στον εσωτερικό χώρο του σχολείου και να παρακολουθήσετε τις αρματοδρομίες και τις απονομές! Σας περιμένουμε!

Οδηγίες πρόσβασης στο χώρο, από την έξοδο της Αττικής Οδού «Παιανία»:

afises

This entry was posted in Αστέρια, Δράσεις, Μεγάλοι Οδηγοί, Οδηγοί, Πουλιά, Τα νέα μας. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε